Depanare Hardware

Asamblare componente si sisteme

     In cazul in care ati achizitionat un sistem de calcul pe componente, sau anumite componente pentru un sistem de calcul deja existent, noi va oferim suportul necesar asamblarii eficienta a acestor componente.  Oferim de asemenea consultanta inaintea achizitionarii componentelor noi pentru a fi siguri de compatibilitatea lor cu sistemul dumneavoastra.

Diagnosticare sistem de calcul si componente
     In cazul in care calculatorul dumneavoastra nu mai functioneaza sau functioneaza defectuos, este necesar mai intai un diagnostic al sistemului respectiv in ansamblul sau pentru a gasi problema. De regula, defectiunea priveste una sau mai multe dintre componentele sistemului. Dupa o diagnosticare corecta si completa puteti sti cu adevarat care este problema si abia apoi se merge spre remediere. Bine-nteles ca intotdeauna exista si optiunea mai simpla - s-a stricat deci trebuie altul.     

Reparare / inlocuire componente defecte
     In cazul in care una sau mai multe componente sunt defecte, se se opteaza pentru identificarea componentelor compatibile disponibile in momentul acesta pe piata si se purcede spre inlocuirea lor. Noi oferim spre vanzare doar componente noi, dar putem testa si ansambla in sistem si componente second hand puse la dispozitie de client.             

Rescriere / update bios
     Oferim solutii complete de rescriere si update de BIOS atat direct de la producator cat si BIOSuri puse la dispozitie de firme third party sau putem modifica BIOSuri pentru a asigura compatibilitatea cu noile componente.  

Instalare si configurare periferice
     In cazul in care abia ati achizitionat un echipament periferic nou (imprimante, copiatoare, scannere, camere wev, microfon etc ...) si aveti nevoie de suport pentru a-l instala va putem asista atat online cat si onsite.