Depanare Software

Instalare si configurare sistem de operare
     Pentru a functiona, orice sistem de calcul are nevoie de un sistem de operare adecvat configuratiei dumneavoastra. Suntem pregatiti astfel sa va recomandam intre windows si linux in functie de necesitati. Pentru o buna functionare, un sistem de operare, dupa ce a fost instalat, trebuie configurat astfel incat sa foloseasca resursele la maxim in functie de necesitatile dumneavoastra si de puterea de procesare a sistemului de calcul.
Pentru sistemul de operare de la Microsoft (Windows), clientul trebuie sa detina deja o licenta sau sa cumpere o licenta pentru instalare. 

Instalare si configurare drivere componente
     Dupa instalarea sistemului de operare trebuie instalarea driverelor pentru ca toate componentele sa lucreze in parametrii in care au fost concepute. Driverele trebuie sa prezinte compatibilitate cu sistemul de operare instalat.          

Instalare aplicatii
     Pentru a putea fi utilizat la maxim, se propune un set de aplicatii (multimedia + office) opensource si/sau freeware, pentru care clientul nu trebuie sa plateasca licenta daca le va folosi acasa in mediu neproductiv. Pentru aplicatii care necesita licenta, clientul trebuie fie sa o detina deja sau sa cumpere licenta in momentul instalarii.

Devirusare / recuperare date
     Virusii sunt de cele mai multe ori cauza principala pentru care sistemul dumneavoastra de operare este lent sau plin de erori. Fie ca v-ati infectat de pe internet, sau prin intermediul unui stick, noi va putem ajuta. Astfel va putem oferi o gama de servicii complete de devirusare si recuperare a datelor. Desi unele fisiere pot fi compromise datorita unor virusi. Va putem prezenta de asemenea solutii gratuite cat si platite pentru cea mai buna protectie a sistemului dumneavoastra. Devirusarea de cele mai multe ori presupune ca dupa indepartarea programelor si fisierelor afectate, reinstalarea corecta si completa a sistemului de operare. In unele cazuri virusii pot afecta nu doar fisierele si stabilitatea sistemului de operare ci si componentele acestuia, de aceea va recomandam sa aveti in orice moment antivirusul pornit si la zi.

Configurare/ testare cont e-mail/internet
     Pentru acces la internet este nevoie de o conexiune la un furnizor de internet, precum si de realizare a unor setari, pentru ca legatura cu furnizorul de internet sa devina viabila.       

Configurare/testare retele
     Fie ca doriti realizarea unei retele wireless acasa sau realizarea unei retele pentru birou sau cladirea de birouri, solutia aleasa trebuie sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Aceasta nu inseamna doar cablarea si plasarea unuia sau mai multor echipamente de retea, ci si configurarea acestora si a statiilor de lucru pentru a putea lucra impreuna. Oferim clientilor servicii complete certificate Cisco pentru cea mai buna calitate.