WebDesign

Un website fara vizitatori nu este o investitie, este o cheltuiala.

Organizare
Odata un client mi-a spus:
"... eu stiu sa folosesc word, sa trimit un email si sa raspund la un telefon, ATAT ... poti sa imi faci un site pe care sa il administrez singur ? sa fie "antiprost"? ... Poti?"
Am luat de atunci in considerare lucrul cel mai important. Clientii nostri nu sunt dezvoltatori web, nu trebuie sa ii invatam programare. Ei trebui sa se concentreze pe produsele lor nu sa invete limbaje de programare pentru a putea administra un site fie el simplu sau complex.
Am luat in considerare de asemenea ca timpul inseamna bani.
Am incercat si spunem noi, am reusit sa gasim combinatia perfecta - un site usor de administrat, de la orice calculator, folosind doar un nume de utilizator si o parola, fara a fi nevoie de vre-un program preinstalat pe calculatorul respectiv.
Daca aveti un telefon sau o tableta cu legatura la internet, este suficient pentru a va putea administra pagina pe internet.

Procedura de lucru este simpla.
 In primul rand intalnirea initiala cu clientul ne ofera primele informatii : culori, logo, asezare in pagina, nume domeniu, marime spatiu de gazduire, o idee despre tehnologiile folosite, procesator de carti de credit unde este nevoie etc ... - pe scurt, dorintele clientului vis-a-vis de viitorul proiect.

Dupa intalnirea initiala, folosindu-ne de toate informatiilor primite, schitam un prim draft al site-ului si il prezentam clientului. Se fac apoi modificarile ulterioare si se incepe partea cea mai interesanta - programarea. Inainte de acest pas, se face rezervarea domeniului pentru client. Colaboram direct cu Registrul Roman pentru Domenii din Romania si toate facturile pentru domenii se fac direct pe numele clientilor nostri pentru a evita impresia de intermediere.
Dupa aproximativ 2 saptamani, suntem gata sa prezentam un site demo functional gazduit pe unul din serverele noastre.
Clientului i se da un user si o parola demo pentru teste si administrare.
Acum urmeaza partea interesanta. Dupa ce am primit acordul clientului, incepem migrarea tuturor fisierelor si a bazei de date (a site-ului) pe serverul cu domeniu. Din acea clipa, site-ul care pana acum afisa mesajul "in constructie", acum va fi online si gata de productie.

Mai multe despre ...
Siteurile predate clientilor sunt SEO ready. Ce inseamna asta ? inseamna ca in orice moment poate incepe promovarea online pentru o mai buna pozitionare in motoarele de cautare. Inseamna ca adresa este formatata astfel incat google sa le puncteze. Toate pozele sunt formatate pentru web atat ca marime cat si ca denumire. Punem tag-uri alt la toate fisierele atasate. Descrierile META si Keywords difera de la pagina la pagina in functie de informatia prezentata.

S.E.O.
... sau Search Engine Optimization (Optimizarea pentru motoarele de cautare) - este primul pas pentru a avea un site de succes. Nu suntem singurii care o facem si clar nu suntem cei mai buni sau cei mai ieftini. Cine se recomanda ca cel mai bun, probabil nu e, iar cel mai ieftin ... atunci clar nu e cel mai bun. Pentru a beneficia de un serviciu de calitate, trebuie sa va ganditi ca va trebui sa platiti si pretul corect - ecact ca la spalatoria auto sau la orice firma care presteaza servicii. Vrei ceva ieftin, trebuie sa faci rabat la calitate. Cand vine vorba de promovare, nu exista cale de mijloc. E simplu. Fie esti acolo, fie nu. nu poti sa dai bani pentru a fi pe pagina 3 sau 4 in google. Pentru ca atunci nu ai rezolvat nimic.

Poti ajunge in pagina 3 sau 4 fara sa dai bani, trebuie doar sa te inscrii si sa astepti o perioada (in functie de domeniu, cuvinte de cautare etc.... poate dura chiar 12 luni).
Si cel mai frumos lucru la optimizare si promovare este ca daca clientul nostru nu are timp de o intalnire, totul se poate face online, de la informatiile initiale pana la livrarea banilor.

WebCare sau Mentenanta
In urma unui contract lunar, incheiat pe o perioada de minim 12 luni, in functie de necesitatile clientului putem presta servicii de mentenanta, backup si administrare site. Astfel, veti avea afacerea pe pilot automat inca de la inceput. Tot ce va trebui dumneavoastra sa faceti este sa livrati produsul sau serviciul promovat.
Inclus in acest backup livram si backup-ul saptamanal, pentru a ne asigura ca in eventualitatea unei defectiuni hardware sau a unui atac cibernetic, sunteti protejati. Puteti privi acest pachet ca o asigurare cu mai multe beneficii incluse.

Redesign site
Daca aveti deja un site, care acum este invechit, datorita trecerii timpului si reinnoirii tehnologiilor folosite, va putem ajuta sa il aduceti la zi sa il imbunatatiti sau sa il schimbati definitiv. Nu incercam sa gasim solutia cea mai simpla sau cea mai ieftina, cautam intotdeauna solutia cea mai viabila pe termen lung si foarte lung.